Header Ads

Genc Prelvukaj ( Etnon ) - I the jo zemres tende


Me nje ritem e melodi fantastike, kjo kenge nuk kishte si te mos na terhiqte vemendjen. Shtuar dhe tekstin e denje...yep! Super! Problemi i vetem qendron tek arranxhimi muzikor (ky eshte versioni live nga programi "N.I.N",  e mendoj se nje version me i pastruar do ishte cool. Gjithsesi neve na pelqen!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.