Header Ads

Tringa Rexhepi - Full Time


Kjo eshte kenga e re e kengetares shqiptare Tringa Rexhepi e cila ushtron aktivitetin e saj ne Kanada. Ajo titullohet "Full Time" dhe kete here e sjelle Tringen si kantautore. Me zerin dhe muziken e saj te vecante, Tringa po krijon bazat e asaj cka mund te jete nje karriere e gjate muzikore. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.