Header Ads

Fansat sjellin versionin e tyre te "New Rules" nga Dua Lipa - Video"New Rules" eshte nje prej videove me te gjetura te vitit dhe fansat e Dua Lipes pa nje pa dy jane vene ne levizje per te krijuar versionin e tyre. Videot jane aq te gallate saqe nuk mund te rrinim pa i postuar. Keni bere dhe juve nje te tille? Niseni! 
ps. Ajo e fundit i ka shoqet imagjinare lmao hahahha 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.