Header Ads

VERA DANCE 2017Vera sapo shkoi, por cilat ishin kenget dance me te mira te sezonit? Ne beme nje perzgjidhje te disa prej me te preferuarave tona dhe i bashkuam ne videon e meposhte. Video-miks me xixa ncuq ncuq e dini si ka dale...lit lit 😂😂😂
ps. Emrat dhe titujt e kengeve i keni sipas rradhes ne foto.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.