Header Ads

Adelina Emini dhe Gentz - Tipsy


Kjo është videokënga e re e Adelina Eminit në bashkëpunim me Gentz (Etnon). Mesaduket Gentz, pas suksesit të Dafina Rexhepit ka vendosur të ndjekë të njëjtën rrugë dhe me Adelinën. Suksese! Kënga është ok, videoja gjithashtu. Asgjë e jashtëzakonshme, por e lezetshme.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.