Header Ads

Bleona në studio - Foto


Bleona ka zbuluar dhe një tjetër sekret në lidhje me albumin e saj të ardhshëm. Timbaland në këngën që ka kompozuar për Bleonën ka përdorur dhe ritme shqiptare. Juve mund të ju duket disi e çuditshme, por ne e besojmë shumë mirë sepse kemi dëgjuar "ëhat You Got" të cilën Timbaland ka kompozuar për Justin Timberlake dhe që ka ritëm 100% folk-shqip. Ndërkohë këtu po ju sjellim disa foto të Bleonës në studion e regjistrimit,duke punuar për këngën "Fashion Shoë"...Duke gjykuar nga fotot, jemi të sigurt që do jetë hot! Po pse mi goce ashtu shtrirë punohet eeeee! A ti ti jo! Hahahaha!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.