Header Ads

Sinan Hoxha dhe Seldi Qalliu publikojnë videon e re - Bjondina


Të them të drejtën, nuk jam ekspert në këtë gjini muzikore, por ku bëri këngë Sinani dhe nuk u bë hit, pa thoni ç'të doni juve. Ky është bashkëpunimi i dytë i tyre që pritet të ketë po të njëjtin sukses sa dhe "Adrenalina" e cila është shndërruar në videokëngën e dytë shqiptare më të shikuar në YouTube. Sinani dhe Seldi kanë publikuar së bashku dhe një album i cili titullohet "Kur t'pendohesh".


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.