Header Ads

Tony Dovolani në sezonin e ri të "Dancing With The Stars" -Shiko videon


Ka filluar në Amerikë sezoni i ri i "DWTS" dhe shqiptari Tony Dovolani këtë herë ka për partnere Chynna Philips e cila jo vetëm që di të kërcej mirë, por dhe ishte një prej konkurenteve më të votuarave të natës së parë. Më poshtë po ju sjellim videon me kërcimin prezantues të çiftit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.