Header Ads

Arta Bajrami - E pa fat - Shiko videon e re

Kjo është "E pa fat" videoja e re e Arta Bajramit. Ne po na pëlqen si kënga dhe videoja. Arta gjithashtu duket në formë dhe SHYQYR që nuk e ka tepruar me veshje e 101 ritme. Hit!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.