Header Ads

Evi Reci - Zhdukem Ngadale


Kjo është videokënga më e re e Evi Reci dhe ne na pëlqen. Zyrtarisht stina e hiteve verore ka filluar e pavarsisht se kënga është e bukur dhe kështu, do kisha shumë dëshirë që të publikonin një remiks të saj.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.