Header Ads

Eliza Dushku ja arrin qellimit, i mbledh $60.000


Eliza Dushku ja ka arritur qellimit per te mbledhur $60.000 per te financuar projektin e saj,dokumentarin per Shqiperine.Sot,kater dite perpara afatit, aktorja me origjine shqiptare ka mbledhur $60.000 te cilat do te perdoren per te perfunduar montazhin dhe shperndarjen e ketij dokumentari ne televizionet publike ne Amerike e gjetke. Dokumentari do te kete premieren e pare ne Los Anxheles dhe Nju Jork, e me pas ne Shqiperi,Kosove dhe Maqedoni.Urime Eliza!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.