Header Ads

TDS - Syza t'diellit - Videokenga e re

TDS jane nje prej grupeve me te talentuara ne vend por nje kohesisht nje nder grupeve me pak te vlersuara.Perse? Nuk e di, por ne gjithmone na kane pelqyer dhe mendojme qe dy kenget e tyre te reja jane cool. "Real Talk" publikuar ne qershor na kujton pak ne stil  Eminem ndersa "Syza t'dillit" eshte me teper ne stilin e TDS, megjithse ne mendojme se do ishte me cool pa refrenin.
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.