Header Ads

Ledio Mehmeti -pozon per te famshmen Chen Man ne Kine

Chen Man eshte nje prej fotografeve me te mira ne Kine,punimet e te cilave zaptojne kopertinat e pothuajse cdo reviste te njohur duke filluar me Bazaar,Cosmopolitan, Madame,Elle,Le Monde etj.Modeli shqipetar Ledio Mehmeti ka pasur rastin te punoj me Chen Man  ne nje sesion fotografik, nje foto prej te cilit po jua sjellim dhe me poshte.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.