Header Ads

Bebe Rexha kenga e re - Sink or Swim - Degjoje ketu

Ky eshte nje klip nga kenga e re e Bebe Rexha e cila besojme se do te publikohet se shpejti ne versionin perfundimtar. Eshte nje bashkepunim midis kengetares shqiptare dhe Pierce Fulton e titullohet "Sink or Swim" e neve na pelqen. Degjojeni!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.