Header Ads

Diedon dhe Nasty - Hey to - Shiko videon

Ajjjjj e lezetshme kjo kenga.Pjesa e rrepit mund te kish qene me e shkurter ose eleminuar fare sepse Diedon e ka zerin shume harmoik e ke qejf ta degjosh. Me kujton pak Khaled, por serisht najzzzz


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.