Header Ads

Drita ne hapjen e klubit 40/40 te Jay Z - Foto


Jay Z peruroi te enjten e shkuar hapjen e klubit 40/40 ne qendren e re kulturore "Barclays Center" ne Bruklin te Nju Jorkut. Ne listen e te ftuarve speciale, ishte dhe shqiptarja Drita Davanzo e cila dukej seksi dhe hot si perhere. Mesaduket Jay Z ka ♥ per shqipet e ne normale e kemi ♥ Jay Z.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.