Header Ads

G4SHI - Beautiful World - Shiko Videon


Nje tjeter videokenge nga G4SHI e cila u publikua kete jave. Ai sic ju kemi lajmeruar dhe me pare,ka vendosur qe te gjitha kenget e albumit ti publikoje ne video kete vit per nje promovim sa me te mire te punes se tij. Si perfundim jo vetem qe nuk na ka zhgenjyer,por me cdo kenge fiton me teper aprovimin dhe simpatine tone. Fantastik!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.