Header Ads

Blero ft Bojan - The Walls - Shiko Videon

Kenga eshte e mire,por besoj se do kishte dale shume me mire ne shqip,pasi ne anglisht shpesh here Blero ka probleme me aksentin dhe shqiptimin e fjaleve.Zakonisht kur kengetari ka probleme me aksentin, teksti eshte i shkurter dhe me fjale sa me te thjeshta e te zakonshme,ndersa ketu ndodh e kunderta.Jam kurioz te degjoj versionin ne shqip,sepse jam i sigurt qe do te ishte hit. Gjithsesi kenge e bukur.


1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.