Header Ads

Jehona Sopi - Une do ti laj kemishat e tua.

Shume e bukur kjo kenga e Tunes lol Gjithashtu dhe videoklipi.Nje keshille te vogel ne lidhje me floket te cilat nuk e di se nga kush katallog kane dale,por nuk jane as cool as me stil.Ne veshje e te tjerat perfekte. 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.