Header Ads

Ardian Bujupi ne majen e hitparejdit gjerman me "Make You Mine"


Kenga e re e Ardian Bujupit ne bashkpunim me Andy B.Jones e cila titullohet "Make You Mine" (degjoji remikset ne lajmin me poshte) ka filluar te ngjise majen e hitparejdit gjerman qe ne diten e pare te publikimit.Kenga momentalisht gjendet ne vendin e nente te albumeve me te mira dance te javes ne Gjermani dhe ne debutoi ne vendin e 90 te hitparejdit kryesor gjerman. Suksese Ardian!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.