Header Ads

Tuna tek Anabeli si Kate Moss per W - Foto

Kur ne shkruajtem per kopertinat e muajit, permendem pak qe kopertina na ngjasoi me ate te Kate Moss per revisten "W" e duket qe paskemi pasur te drejte,sepse ne brendesi te revistes gjetem dhe kete foto....tarrataaaaa Nejse ne po themi tani,se ne fakt po te shikosh me vemendje kapelja e Tunes mund dhe te mos jete me brire,pasi duken pak si te bute, mund te jene dhe antena ose mund te jete dhe koencidence sic ndodh shpesh ne kesi rastesh se aq kapele me brire jane, por ne thjesht deshem te provonim qe e kishim kujtesen e forte.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.