Header Ads

Almeda Abazi ne kopertinen e "Women's Health" (Turqi) Foto + Video


Miss Shiperia Almeda Abazi, pozon per kopertinen e revistes turke "Women's Health" ku flet per jeten e saj si miss/modele, pjesmarrjen ne "Survivor" dhe karrieren ne shtetin turk. Ketu po ju sjellim kopertinen, nje foto nga sesioni fotografik si dhe videon gjate pergatitjeve.Almeda ka krijuar nje karriere televizive te suksesshme ne Turqi ku po behet me e njohur dita-dites.Suksese Almeda! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.