Header Ads

Bertan Asllani se shpejti me kenge te re "Damla Damla"


Pas nje suksesi te konsiderueshem me albumin debutues ne Turqi, Bertan Asllani mesaduket ende nuk i ka bere valixhet gati per tu kthyer ne vendlindje, por do vazhdoj te testoj tregun muzikor turk. Ne kemi mesuar se ai se shpejti do publikoje nje kenge te re e cila titullohet "Damla Damla", qe do te shoqerohet dhe me videoklip.Per here te pare ne publikojme nje foto nga xhirimet e klipit (shiko poshte), nderkohe qe se shpejti do publikojme dhe kengen ne Albaniac. "Damla Damla" ishte planifikuar per tu publikuar gjate veres, por me pas eshte shtyre per fundvit.


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.