Header Ads

Kosova cmendet per "Harlem Shake"

E kush mund ta kishte menduar qe brenda nje jave ethet e Harlem Shake do pushtonin Kosoven dhe si asnjehere shqiptaret do postonin me dhjetra video te kercimit te cmendur qe ka pushtuar Ameriken (kryesisht). Ju mjafton te kontrolloni ne YouTube dhe keni mundesine ti shikoni te gjitha, nderkohe kjo me poshte eshte me shqiptarja dhe me origjinalia sipas nesh. :)


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.