Header Ads

Mirela Nurce per Studio 6 - Sesion fotografik


Eralda Hitaj dhe Xhesika Beriberi pozojne me veshjet e Mirela Nurces per fotografet italiane te "Studio6" te cilet te dashuruar pas veshjeve te Mireles, kane marre persiper ti prezantojne ato ne Itali. Suksese Mirela,  shpresojme qe nje linje e plote veshjesh te jete fryti i ketij bashkepunimi.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.