Header Ads

Premiera e filmit "Right to Love" te Paul KurtitImagjinoni nje flirtim qe perfundon ne dashuri, nje dashuri qe familja nuk ta pranon e te gjithe mendojne se po gabon. Arsyeja? Dashuria juaj i perket nje kombesie dhe nje besimi fetar tjeter. A do zgjidhnit dashurine ne vend te familjes apo familjen ne vend te dashurise? Jo mo jo, nuk kam rene ne hall une, keta te mite thone shyqyr e mbushi mendjen, une dhe Chubaken te marr tani keta ok jane! Pyetjet i perkasin historise se filmit "Right to Love" (E drejta per te dashuruar) i cili ka per regjizor te taletuarin Paul Kurti. Filmi pati premieren ne Amerike ne fund te dhjetorit te 2012 dhe si asnjehere tjeter ne trupen e ketij filmi luajne aktoret me te njohur te komunitetit shqiptar ne Amerike si Shpend Xani,Luan Bexheti, Ari Myrtaj, Praq Rado, Roza Kalaj etj dhe shenon rikthimin ne kinematografi te Pavlina Manit! Me poshte po ju sjellim nje fragment nga filmi si dhe foto nga premiera e tij ne Nju Jork. 

Right to Love
Regjia: Paul Kurti
Skenari: Amina Zhaman
Ne rolet kryesore: Shpend Xani, Amina Zhaman, Pavlina Mani, Theodore Bouloukos, Luan Bexheti etj. 


Right to Love - Posteri zyrtar

Amina Zhaman dhe Andamion Murataj

Amina Zhaman dhe Luan Bexheti

Amina Zhaman dhe Ari Myrtaj

Paul Kurti, Amina Zhaman, Shpend Xani

Shpend Xani dhe Amina Zhaman

Paul Kurti

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.