Header Ads

Blero ne studio me Arash


Blero dhe Arash njihen e kane bashkepunuar prej kohesh, por duke pare kete foto te postuar nga kengetari ne Twitter po behemi kurioz te dime nese i jane rikthyer serisht bashkpunimeve. Shpresojme qe te jete keshtu, pasi Blero momentalisht gjendet ne studio per te regjistruar kenget e reja e ndoshta dhe nje album te ri. Pse jo dhe nje kenge me Arash?!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.