Header Ads

Nga Shqiperia dashuri per viktimat e te mbijetuarit e Newtown


Ida Koni, nje shqiptare nga CT e Amerikes dhe miqte e saj ne Shqiperi, kane gjetur nje menyre origjinale per tu gjetur moralisht prane dhe per te shprehur dhimbjen per viktimat dhe te mbijetuarit e tragjedise se Newtown. Nje flamur shqiptar te mbushur me mesazhe ngushellimi dhe dashurie nga Shqiperia ka mberritur ne qytetin e Newtown dhe ju eshte dorezuar memorialit te ngritur me kete rast. Ky gjest miresie, u raportua dhe ne lajmet kryesore te kanalit FOX NEWS, prej te ciles po ju sjellim dhe disa imazhe.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.