Header Ads

Angela Martini ne kopertinen e "Maxim" - Foto/Video


Angela Martini dhe Fadil Berisha i tregojne zviceraneve se si te jene seksi Albanian Style :) Modelja e njohur zbukuron kopertinen e versionit zvicerian te revistes se njohur "Maxim" me nje sesion fotografik te realizuar nga fotografi Fadil Berisha. Ketu po ju sjellim fotot si dhe videon nga sheshi i xhirimit. Hot Hot Hot! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.