Header Ads

Anxhela Martini i rrit cmimin qytetit kinez :PAnxhela Martini gjendej ne zonen e Qytetit Kinez te Nju Jorkut per te realizuar nje sesion fotografik per nje rubrike reviste, i cili jo vetem rriti temperaturat, por dhe vleren e cmimeve perreth lol. Sikur e kam degju kinezin tu thene, dallar mor dallar mor hot model tek pickters hir looool. Eme cfare keni ashtu bejne ata! Hahahahaha! 

Rrushi - $5
Te brendshmet - $400
Kepucet - $700
Anxhela - E papame!

Nuk di pse, por kur bashe keto foto mu kujtua kjo kenga hmmm hmmm :P

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.