Header Ads

Djemt shqiptar n'Amerik tu gjujt goca hahahhahaha

HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHA O ME LOT TU QESH ME LOT!!! Ju duhet te dini anglisht per ta kuptuar kete e ndoshta dhe te keni jetuar ne Amerike per pak kohe qe te keni nje ide se per cfare flasin e sesi flasin. O sa kam qesh!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.