Header Ads

Gjira publikon kopertinen e "Psikopat"

   Gjira ka zbuluar kopertinen e singles "Psikopat Scenario" ne te cilen eshte i ftuar dhe Gjiko, ne kete bashkepunim me Strike Beatz. Ne qe prej titullit kemi parashikuar nje hit, por tani qe mesuam se ne te kane dore dhe Strike Beatz? OH YEAH! As nuk e veme ne dyshim!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.