Header Ads

Art Abazi - Nje Sekond Pa Ty


Mesaduket muzika rrjedh ne gjakun e familjes Abazi, pasi pas Drenit dhe vellai i tij Arti po gjen sukses ne skenen muzikore. Me kengen "Nje sekonde pa ty" ai konkuron ne edicionin e fundit te TopFest dhe ne e vecuam si nje prej kengeve tona me te preferuara ne konkurim. Sot Arti ka publikuar dhe videon per kete kenge. Cool! Neve na pelqen!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.