Header Ads

Jon Tarifa publikon albumin e pare "Free To Be"


Jon Tarifa nje artist shqiptar i cili po korr sukses ne Hollande, ka konfirmuar se me daten 30 maj do te publikoj albumin e tij te pare si solist i cili do te mbaj titullin "Free To Be". Ish pjestar i grupit L4, Joni qe prej vitit te kaluar ka nisur karrieren solo duke publikuar dhe gjetur suksesin me kenget "So Right","Next To Me","Focus" te cilat jane transmetuar vazhdimisht ne radiot hollandeze. I vlersuar pozitivisht nga media, "Free To Be" pritet ta bej edhe me te njohur Jonin jo vetem ne Hollande, por dhe me gjere. Me poshte keni dhe videon promovuese te ketij albumi. Suksese Joni!


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.