Header Ads

Jon Tarifa - We Can Make It - Degjo kengen e re + foto nga festa e albumit


Jon Tarifa, ka publikuar dje zyrtarisht albumin e tij "Free To Be", nderkohe qe gjithashtu ne radion  "Radio 6NL" ka publikuar dhe kenduar live kengen e re "We Can Make It" te cilen mund ta degjoni me poshte.Fotot qe po publikojme jane marre nga festa e promovimit te albumit. Suksese Jon!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.