Header Ads

Rita Ora per revisten "Interview" ne Gjermani


 Rita Ora ne kopertinen dhe sesionin fotografik per numrin e ri te revistes "Interview" ne Gjermani. Ajjjjjjj "Interview" eshte revista ime e preferuar dhe shume i gezuar qe Rita eshte ne kopertine. Fotoja e siperme eshte dhe e preferuara ime. Sesion fantastik!
No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.