Header Ads

Votoni per shqiptarin Jimilian ne MTV - Europe Video Music Award


Jimilian Ismaili eshte nje artist i ri shqiptar nga Danimarka i cili eshte nominuar per "Best Danish Act" DHE FITOI ne EMA - MTV Europe Music Award duke mundur emra te njohur si Medina, Nik&Jay, Panamah dhe Shaka Loveless. Tani ai eshte ne konkurim dhe per Europe North Worldwide Act ( Per cmimin e Europes veriore ne kategorine e numrave botetor)  duke konkuruar perkrah Isac Elliot, Admiral P, Avicii dhe One Direction!  Konkurimi mbyllet  se shpejti ndera ceremonia e cmimeve eshte me 10 Nentor 2013 ndaj klikoni KETU per te dhene voten tuaj sa me pare dhe per ta pare Jimilianin fitues ne EMA!!! Jepi shqipe! Thoi shokut e shoqes VOTONI te kemi nje tjeter fitues perkrah Rita Ores ne EMA!!! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.