Header Ads

Klepto dhe NRG Band - Ca ki qef


Na kishte marre malli per NRG dhe kjo kenge, nje bashkepunim me Klepto e justifikon me se miri "heshtjen" e tyre, pasi ne po na behet fiksim "Ca ki qef". Gjithashtu lavderime dhe per look_un e ri te bandes, shume cool po duken. 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.