Header Ads

Eksporti me i madh i Shqiperise?


Sipas "Business Insider" nje faqeje te njohur online rreth biznesit, me qender ne Nju Jork Shqiperia eshte e njohur me se shumti ne skenen ekonomike per eksportimin e tekstileve dhe kepuceve. Ky fakt eshte bazuar ne informacionin e dhene nga CIA, por saktesine e tij ehhhh po e ve ne medyshje. Megjithse varet se ku bazohen, pasi tek ne gjerat behen nen dhe mbi libra. Si ka mundesi ne nuk jemi te njohur per eksport te mineraleve kur dihet se Shqiperia ka nje prej buriveme me te medhaja te kromit ne bote? E dini sa ton krom prodhohet ne MUAJ ne Shqiperi? 3000 tone ( burimi Deco Metal)!!! E ve ne medyshje se e njejta sasi veshjesh del cdo muaj nga kufiri shqiptar. Ne te kundert jallaaaaa  u beme fabrike turke! 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.