Header Ads

Dafina Zeqiri dhe Gjiko - I Am


Keto tekstet une, une, une, une na kane shkuar ne maje te hundes, por te pakten kenga eshte e bukur. Fiksim pjesa e Dafines ne kete kenge. Sikur basi te kishte qene pak me i zgjatur apo me i ngadalte ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! ♥ Dafienn ketu!

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.