Header Ads

Yoko Ono flet shqip "Lufta mbaron"Per te prezantuar  "War Is Over", Yoko Ono, ka realizuar dhe nje poster ne shqip "Lufta mbaron!"  Nje fushate e nisur me 15 dhjetor te 1969 nga Yoko dhe John Lenon, risillet tek publiku per 10 minuta me mesazhin e paqes "Lufta mbaron ( po te duash ti')" Cifti ne 1969 publikoi rreth 11 reklama ne 11 shtetet me te njohura te botes me kete mesazh paqeje me rastin e Krishtlindjes. I pyetur per cmimin e reklamave John Lenon u pergjigj "Nuk e di cmimin, por ka kushtuar me pak se jeta e nje personi." Filmin mund ta shikoni me poshte.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.