Header Ads

Alban Skenderaj - Je ti - Kenga me e mire e vitit 2014 sipas Albaniac. Ja lista e plote!


Keto jane 10 Kenget me te mira te vitit ne Shqipe sipas Albaniac. Kemi mese nje muaj qe mundohemi te perzgjedhim me te mirat, plus qe i kemi ndjekur gjate gjithe vitit me deshiren per te ju sjelle videokenget me te realizuara arstistikisht ne vend, te cilat pervecse cilesise muzikore dhe vizivie, sollen dhe dicka te re kundra rrymes apo dicka origjinale kete vit ne skenen shqiptare. Sic e shikoni ne liste nuk ka asnje kenge me pjese ne anglisht, pasi ne vendosem (si dhe ne vitet e shkuara) qe kenget finaliste pervecse ndonje fjale ketu aty, duhet te jene 99% ne gjuhen shqipe. Nga te gjitha videokenget e publikuara kete vit, ne seleksionuam fillimisht 60 e me pas 40, 20 e perfundimisht...ja rezultati. Shikim te kendshem! 


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.