Header Ads

Me te miret ne tapetin e zi te Top Fest 12

Era Istrefi

Cilat/cilet ishin te preferuarit tane ne tapetin e zi te TopFest 12? Ja ku i keni nente te perzgjedhurit nga Albaniac.Arbana Osmani

Dorina Gegici

Endi Cini

Endrit Mertiri


Reita Hackaj

Sara Hoxha  dhe Ledion Lico 

Vedat Ademi 

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.