Header Ads

Flora Cash ne Late Late Show with James Corden - Shiko Videon


Ne kemi kohe qe i ndjekim Flora Cash dhe muziken e tyre, biles dhe i ndoqem live ne Nju Jork ku mbajten koncert ne "Rough Trade" (pjese e turneut te tyre ne Amerike).  Besojme e imagjinoni sesa u gezuam kur mesuam se ishin te ftuar per te kenduar ne "Late Late Show with James Corden"! Prej vitesh te suksesshem ne tregun e muzikes se "pavarur", le te shpresojme qe ky prezantim do te ju sjelli dhe suksesin e kerkuar komercial dhe ti prezantoj ne nje publik me te gjere, sepse e meritojne.  


No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.