Header Ads

Ja si të bëhesh model!


Revista shqip në numrin e saj të ri na mëson si të bëhemi model. Vetëm në Shqipërinë e 2011 mund të gjesh një shkrim të tillë në kopertinë. Shkrimi i rradhës si të bëhesh këngëtar,si të bëhesh guzhunjer etj. Duke parë kopertinën, po na lihet përshtypja se që të bëhesh model, duhet të jesh 15 vjeç, të pozosh gjysëm lakuriq dhe përveç flokëve të mos kesh as edhe një qime në trup. Aman se nuk guxojmë ti hedhim sytë fotos se janë aq të vegjël po na bëjne të ndihemi si pervert.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.