Header Ads

Three Dots shpall konkursin per remixin e "F.B" te Fjolla Morines


Kenga "F.B" e Fjolla Morines eshte tashme nje hit dhe kenga me e kerkuar dance e momentit. Duke pasur parasysh suksesin e kesaj kenge, kompania Three Dots ka vendosur qe ti japi shansin te gjithe dj_ve te rinj apo profesioniste qe te kene mundesine te provojne veten e tyre duke krijuar versionin remixs te kesaj kenge. Versioni me i mire perfundimtar do te publikohet zyrtarisht ne emrin e Three Dots. Ja dhe mesazhi i plote:

Siç edhe ju kishim informuar, konkursi per remix të këngës FB nga Fjolla Morina është tashmë i hapur!
Kujdes!
1. Ndiqni udhëzimet në email
2. Ruajeni emailin pasi do t'ju duhet kur të mbaroni remixin tuaj e ta dërgoni atë për vlerësim në Threedots
3. Nëse emaili nuk ju vjen, kontrolloni mos gabimisht ju ka shkuar në SPAM.
Le të fitojë më i miri!
Threedots Music Publishing

Per te dorezuar remixin tuaj KLIKONI KETU dhe mbushini formularin qe ju del ne faqe.
Suksese!No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.