Header Ads

Miss Shqipëria 2011 në kopertinën e revistës "Klan"


Revista "Klan" mesaduket nuk ka dëgjuar ndonjëherë për Fotoshop, pasi ka kopertinën më të "paprekur" në treg.Siç jaka çuar fotografi foton, i kanë vënë shkronjat sipër ene , në shtypshkronjë. Kejdi Jashari, duket shumë bukur dhe pse jemi kundra idesë së një 17 vjeçare me rriba banje në kopertinën e një reviste si "Klan". Plus...me një trup perfekt sa të sajin, si ja arriti fotografi me i nxjerr në pah dhe atë pikë barku që ka? Amon, Klan thuaj! Ne na pëlqen Kejdi dhe mendojmë se do jetë e suksesshme në fushën e modës, pasi nga fotografitë që i kemi parë ajo si një kameleon, ndryshon komplet nga fotoja në foto.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.