Header Ads

Elvana Gjata - "Me ty" - videoja


Kënga fituese e edicionit të fundit të TopFest "Me ty" tashmë është realizuar dhe në video nga këngëtarja Elvana Gjata. Videoja është e thjeshtë, por ne na pëlqen, pasi na kujton ato çastet në jetë, kur të gjithë të humbur e kemi pasur dikë, e ecnim rrugëve me shpresën se do na shfaqej imazhi i tyre sërisht. I vetmi ndryshim është se kemi pas qënë e pak të dehur ene me cigare në dorë lol. OZM! Sa serioz u bëmë! Thjesht donim të shtonim se Elvana na pëlqen më shumë me flokët me onde se të drejta. Nuk duhet ta kishte hequr modelin nga klipi i fundit. Super! Me ty :)

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.