Header Ads

Ardian Bujupi së shpejti publikon këngën e parë


Më në fund, Ardian Bujupi ka treguar se së shpejti do të publikoj këngën e tij të parë debutuese për tregun gjerman dhe europian. Ajo titullohet "This Is My Time" dhe fotoja e mësipërme është kopertina e kësaj single. Kënga pritet të publikohet pas javës së dytë të gushtit.

No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.