Header Ads

Eliza Dushku nëpër Shqipëri - Foto

Këtu po ju sjellim disa foto të reja nga vizita e Eliza Dushkut nëpër Shqipëri, nëpër takimet me miqtë,gjatë punës për dokumentarin dhe dhuratat që i janë dhënë.No comments

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.